Microsoft

Umoe Consulting har vært partner med Microsoft gjennom mange år

Microsoft baserer sin forretningsmodell på samarbeid med gode partnere

Microsoft Corporation er i dag verdens største programvareselskap og unektelig en av de største software-leverandørene for bedrifter i Norge.

For Microsoft er det viktig at deres kunder skal finne gode samarbeidspartnere som leverer tjenester av høy kvalitet. Microsoft har derfor innført en sertifiseringsordning som gjør det enklere å finne riktig partner. Ordningen tar utgangspunkt i de ulike teknologi- og løsningsområdene Microsoft representerer. Innenfor hvert av dem kan partnere oppnå ulik status, med Gold Certified som høyeste nivå. For å oppnå dette nivået stilles det høye krav til partneren. Det skal dokumenteres et høyt antall sertifiserte konsulenter, relevante og ferske kundereferanser og rådgivningskompetanse.

Vi er Gold Certified innenfor våre satsingsområder.

Flere av våre rådgivere og konsulenter samarbeider også svært tett med Microsoft Norge utover det vanlige partnersamarbeidet. Ved lanseringer av nye versjoner av både SharePoint og SQL-Server er vi med som foredragsholdere og kundeveiledere.

Til sammen gir dette oss som organisasjon unike fordeler og mulighet til å ligge i forkant av utviklingen. Dermed kan vi gi gode råd til våre kunder om hvilke veivalg som er fornuftige med tanke på deres egne mål for fremtiden.

Les mer om Microsoft

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *