SAS

Umoe Consulting er SAS Institute Silver Alliance Partner

SAS Institute er verdensledende leverandør av Business Intelligence og Analytics-løsninger

SAS Institute er i dag verdens største privateide IT-selskap med ca. 14.000 ansatte og 70.000 kunder i 140 land. 91 av de 100 største virksomhetene på Fortune Global 500-listen er kunder av SAS, og de leverer i dag BI og analytics-løsninger til både privat og offentlig sektor i Norge.

Data og statistikk kan åpne opp for verdifull innsikt i prosesser og sammenhenger i en organisasjon som kan være vanskelige å oppdage ellers. Med god og brukervennlig programvare hjelper SAS deg å tolke og organisere informasjonen, slik at du kan ta veloverveide beslutninger for firmaet, effektivisere arbeidet, minske kostnader og se nye forretningsmessige muligheter. SAS tilbyr verktøy som muliggjør bedre ledelse og styring!

Vi har samarbeidet med SAS gjennom 17 år. Det gjør Umoe Consulting til en av Norges eldste og mest erfarne partner.

For SAS Institute er det viktig at partnere har bredde og dybde på SAS-plattformen. Våre konsulenter har SAS Master Class og er sertifisert på SAS-produktene.

Partnerskapet gir samarbeid på tilbud og kompetanseutvikling. Det er også naturlig å kunne benytte seg av hverandres ekspertise ved krevende leveranser, da begge parter sitter på bred ekspertkompetanse innenfor de forskjellige modulene SAS-plattformen består av. Vi har derfor gjensidig utveksling av kunnskap og erfaring som en viktig del av samarbeidet.

Les mer om SAS Institute